راه اندازی خط تولید نان سنتی


راه اندازی خط تولید نان سنتی

 

تاریخچه ی نان

براساس کشفیات باستان شناسان ،قدمت نان به عصر نوسنگی بر می گردد

که در آن زمان نان را بر روی سنگ داغ و زیر آفتاب درست می کردند .

نان ها در زمان قدیم  به صورت ورقه ای و بدون مخمر ، از مخلوط آرد و آب تهیه می شده اند ،

بعد ها به مرور زمان از مخمر برای تهیه نان استفاده شده است .

نان در وعده ی غذایی مردم دنیا به خصوص مردم ایران جایگاه ویژه ای دارد

و از پرمصرف ترین محصولات غذایی به شمار می رود .

 

و در روایات مختلف به بی احترامی نکردن به نان توصیه شده است .

انواع نان

نان متناسب با شرایط آب وهوایی ، آداب و رسوم و فرهنگ مردم انواع مختلفی دارد ،

نان های سنتی که در ایران تولید می شوند 4 دسته اند :

نان تافتون ، نان سنگک ، نان لواش ، نان بربری

راه اندازی خط تولید نان سنتی

روش های جدید راه اندازی خط تولید نان سنتی

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی برخی از روش های دستی قدیمی

در واحد های تولیدی تا حدی کم رنگ شده اند وجای خو را به دستگاه های مختلف داده اند .

 

برای راه اندازی خط تولید نان سنتی با کیفیت در مقیاس صنعتی سه عامل حائز اهمیت است :

  • مواد اولیه با کیفیت
  • ماشین آلات با کیفیت
  • دانش فنی و تخصص

نبود هریک از این عوامل کیفیت دلخواه را در واحد تولیدی پایین می آورد .

 

تجهیزات لازم در راه اندازی خط تولید نان سنتی

 

دستگاه خمیر گیر یاهمزن خمیر :

دستگاه خمیر گیر یکی از مهم ترین تجهیزات در راه اندازی خط تولید نان سنتی به شمار می رود

وبهترین دستگاه جهت ترکیب یکنواخت و یکدست آرد با سایر مواد اولیه‌ی برای پخت نان است .

دستگاه چانه گیر خمیر :

پس از درست کردن خمیر و ورز دادن آن توسط خمیر گیر، نوبت به چانه‌ گیری خمیر نان می رسد.

در گذشته چانه گیری خمیر نان توسط نانوا و به صورت دستی و با وزن تقریبی صورت می گرفت

اما امروزه با وجود دستگاه های چانه گیر خمیر ، این عمل با سرعت و دقت بیشتری صورت می گیرد .

 

 

نقاط ضعف پخت نان سنتی

  • امروزه افراد زیادی وارد این عرصه شده اند که هم باعث اشباع شدن این صنعت می شود
    و هم اینکه باعث می شود افرادی وارد این صنعت شوند که آموزش های لازم را ندیده اند
    و از تخصص و دانش کافی برخوردار نیستند ، به همین دلیل محصولی با کیفیت
    نه چندان مطلوب  تولید می کنند .
  • با وجود قوانین مبنی بر عدم استفاده از جوش شیرین در راه اندازی خط تولید نان سنتی
    اما باز هم برخی ازتولید کنندگان از جوش شیرین در پخت نان ها استفاده می کنند
    که این به خاطر عدم نظارت دقیق بر فعالیت واحد های تولیدی است .
  • استفاده از حرارت مستفیم در تولید نان های سنتی
  • نان های سنتی به دلیل داشتن سطح زیاد و ضخامت کم دارای ماندگاری کمی هستند .

از آنجایی که نان محصول لاینفک زندگی مردم است کار شما برای تولید نان  سخت می شود
چرا که تمام مردم با سلیقه های مختلف از محصول شما استفاده خواهند کرد
پس باید بهترین کیفیت را عرضه کنید تا بتوانید رضایت مشتری ها را جلب کنید .

 

سرمایه گذاری پرسود و پر درآمد 

مجموعه سارگن استون با داشتن تجربه و تخصص در خطوط تولیدی مختلف به سرمایه گذاران

این فرصت طلایی را می دهد که با سرمایه گذاری در خطوط تولیدی پیشنهادی در مدت زمان کوتاه ،

بیشترین سود را داشته باشند .

شما می توانید با مشاوره و راهنمایی مدیر این مجموعه متناسب با سرمایه ای که دارید

بهترین خط تولید را انتخاب کنید .