مربا و مارمالاد یکی از محبوب ترین خوراکی ها برای وعده ی صبحانه و عصرانه هستند
که دارای انواع مختلفی می باشند و معمولا در هر خانه ای با توجه به ذائقه ی افراد
، نوعی از آن یافت می شود . اگر به فکر راه اندازی خط تولید مربا افتاده اید
، با ما در این مقاله همراه باشید تا در رابطه با این خط تولید ، اطلاعاتی به دست آورید
و دریابید که این خط تولید می تواند برای شما مناسب باشد
یا اینکه باید به فکر راه اندازی خطوط تولید دیگری باشید .
رنگ ظاهری مربا و مارمالاد :
اگر قصد راه اندازی خط تولید مربا و مارمالاد را دارید باید محصولاتی که تولید می کنید
دارای رنگ طبیعی باشد و همچنین عاری از رنگ سیاه و یا قهوه ای مربوط به
اکسیده شدن میوه یا کاراملیزه شدن مواد قندی باشد .
مواد جامد محلول در مربا و مارمالاد :
یکی دیگر از استاندارد هایی که باید در راه اندازی خط تولید مربا و مارمالاد ، رعایت کرد
، مواد جامد محلول در آن ها می باشد .
مواد جامد محلول در آب فرآورده باید 65 گرم در صد گرم باشد .
نگه دارنده ها :
در خط تولید مربا و مارمالاد نباید از نگه دارنده ها استفاده کرد .
استفاده از مواد نگهدارنده در مربا، مارمالاد و ژله مربا غیرمجاز میباشد .
با توجه به مطالب بالا دریافتیم که راه اندازی خط تولید مربا و مارمالاد نیاز به دستگاه ها
و تجهیزات فراوان دارد ، تهیه ی چنین دستگاه هایی ، قطعا نیاز به سرمایه ی
خیلی زیادی دارد که شاید تمامی افراد نتوانند چنین خط تولیدی را راه اندازی کنند .
مجموعه ی سارگن استون ، خط تولیداتی را به شما معرفی می کند
که افراد با هر مقدار سرمایه ای می توانند این خطوط تولید را راه اندازی کنند .
شما می توانید با مشاوره گرفتن از این مجموعه ،
خط تولید متناسب با سرمایه تان را راه اندازی کنید .