تولید نشاسته از سیب زمینی

تولید نشاسته از سیب زمینی ✔️ طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی ✔️ میزان تولید نشاسته در ایران ✔️ مشکلات تولید نشاسته از سیب زمینی ✔️ دستگاه تولید نشاسته سیب زمینی

نشاسته یکی از منابع کربوهیدرات گیاهی بوده که از گلوکز تشکیل شده است. نشاسته از مواد غذایی نظیر سیب زمینی، ذرت، کاساوا، برنج و ذرت مومی تهیه می شود.

نشاسته استفاده فراوانی در صنعت و خوراکی برای دنیای امروزه دارد.

انواع نشاسته

  • نشاسته اصلاح شده
  • اکسید شده
  • دارای اتصالات عرضی
  • رقیق شده به وسیله اسید
  • اکسید شده
  • فسفاته

کاربردهای مختلف نشاسته

  • صنایع غذایی
  • صنایع لاستیک سازی
  • صنایع چاپ و نقاشی
  • سایر دیگر صنایع

فرآیند تولید نشاسته

فرآیند تولید نشاسته را می توان در مرحل زیر شرح داد:

  • انبار کردن سیب زمینی
  • ذرات گرد و غبار را از آن جدا می کنند
  • سنگ و ناخالصی ها جدا می شوند
  • شستشو دادن با آب
  • پوست گیری محصول
  • از طریق آسیاب های چرخشی خرد می شود
  • استخراج نشاسته
  • تهیه پالپ سیب زمینی
  • جدا کردن شیره خام نشاسته
  • جدا کردن پروتئین
  • تبخیر کردن پروتئین
  • تهیه کنستانزه پروتئین محلول
  • صاف کردن
  • وارد کردن آب تازه
  • آبگیری
  • خشک کردن
  • نشاسته سیب زمینی

مشکلات تولید نشاسته از سیب زمینی

در کشور ما برای عوامل مختلف تولید، افزایش کمیت و کیفیت سیب زمینی تا به حال حمایتی صورت نگرفته است. کشت سیب زمینی نیازمند شرایط آب و هوایی

خاص و زمین قابل کشت می باشد. نیاز به ماشین آلات گران قیمت نیز یکی دیگر از مشکلات تولید نشاسته می باشد.

شرکت سارگن استون خطوط تولیدی را به شما معرفی خواهد کرد که دارای آینده ای بسیار درخشانی خواهند بود.

اگر دارای سرمایه ای اندوخته هستید و هنوز فکری در سر ندارید حتما به سایت ما سر بزنید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

فرآوری و تولید زرشک

فرآوری و تولید زرشک ✔️ روش کاشت زرشک در باغ ✔️ زمان کاشت زرشک ✔️ بهترین کود برای درخت زرشک ✔️ مشکلات تولید زرشک

در کشور ما بیشترین میزان تولید زرشک در دنیا انجام می شود. بنابراین می توان تولید این محصول را با آینده ای درخشان تصور کرد

زیرا دارای پتانسیل بالایی برای ایجاد کسب و کار جدید دانست.

معرفی محصول زرشک

زرشک گیاهی است که دارای برگ های سوزنی می باشد و به صورت بوته های خمیده رشد می کنند. از زرشک برای مصارف خوراکی به صورت

کنسانتره زرشک، آب میوه، رب زرشک و مربای زرشک استفاده می شود.

استفاده این گیاه برای درمان درد های مفصلی، پسوریازیس، تورم ناگهانی و همچنین عفونت های گلو، مجاری ادراری، معده، ریه ها، اسهال و ... بسیار مفید می باشد.

شرایط واردات زرشک

بیشتر از 97 درصد تولید این محصول در ایران تولید می شود و می توان گفت هیچگونه وارداتی از این محصول نخواهیم داشت.

تنها 3 درصد تولید زرشک در کشورهایی مانند افغانستان و هندوستان به صورت وحشی رشد می کنند.

خواص دارویی و درمانی زرشک

به خاطر وجود برمامین، آلکالوئیدهای بربرین، امسیاکانیتن و ... زرشک دارای خواص دارویی بسیاری می باشد که می توان به عوامل زیر شاشاره کرد:

  • برطرف کردن خونریزی
  • تقویت کننده قلب و کبد
  • درمان بواسیر خونی
  • پاکسازی کبد
  • منظم سازی دستگاه گوارش
  • درمان یبوست
  • از بین بردن سو هاضمه
  • برطرف کردن بی اشتهایی
  • پایین آورنده فشار خون
  • ...

دانش فنی و فرآوری تولید زرشک

برای تولید رب، مربا، شربت و ... از زرشک باید مراحل زیر را طی کرد:

آماده سازی میوه

تهیه شربت

پخت

پر کردن و درپوش گذاری

خنک کردن

مشکلات تولید زرشک

نگهداری زرشک نیازمند شرایط خاص نگهداری می باشد. فرآیند فساد و طول عمر این محصول به عوامل بیرونی زیادی بستگی دارد. ا

خذ مجوزهای انبار و تولید زرشک نیز یکی دیگر از معضلات نگهداری آن می باشد.

شرکت سارگن استون

خطوط تولیدی پیشنهادی سارگن استون پس از گذشت آزمایش های بسیار به شما هموطنان معرفی شده است،

پس با خیال راحت می توانید از میان آن ها انتخاب نمایید و در برای داشتن اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در ارتباط باشید.

تولید دستگاه تصفیه آب خانگی

تولید دستگاه تصفیه آب خانگی ✔️ خط تولید دستگاه تصفیه آب خانگی ✔️ کارخانه تولید فیلتر تصفیه آب ✔️ مشکلات تولید تصفیه آب خانگی ✔️ واردات دستگاه تصفیه آب خانگی

تصفیه آب کاری پر هزینه و پیچیده می باشد. به همین دلیل آب بسیاری از شهرها از کیفیت مناسبی برخوردار نمی باشد. دستگاه های تصفیه خانگی یکی از راه های مقرون به صرفه برای آشامیدن آب سالم می باشد.

آب تولید شده توسط دستگاه های تصفیه خانگی بسیار با کیفیت، بدون طعم، رنگ و مزه می باشد.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید دستگاه تصفیه آب

  • فوم
  • فایبرگلاس
  • شیر آلات
  • شلنگ
  • کتانی
  • فیبر مصنوعی
  • پلی کربنات بهداشتی
  • شیرآلات
  • پلی پروپیلن
  • فیلتر فیبر
  • کپسول فیلتر کربن فعال

روش های تولید دستگاه تصفیه آب

به طور کلی مراحل تولید دستگاه تصفیه آب را می توان در مراحل زیر خلاصه کرد:

  • طراحی و تولید محفظه و قطعه های پلاستیکی
  • نصب شیر آلات تصفیه آب روی بدنه دستگاه
  • سوار کردن قطعات دیگر توسط ابزار آلات مخصوص
  • تولید جایگاه استوانه ای فیلترها و محفظه ها بالا و پایینی دستگاه به صورت جداگانه
  • مونتاژ فیلتر ها بر روی بدنه
  • بسته بندی محصول و انتقال آن به انبار و بازار

توجیه اقتصادی تولید دستگاه تصفیه آب خانگی

با اینکه تولید این دستگاه یک فرصت عالی برای سرمایه گذاری به نظر می آید، اما به علت کمبود مواد اولیه آن در کشور و نیاز به واردات آن ها، با توجه به مسائل

ارز و دلار و تحریم های کشور در چند سال اخیر، با مشکلات زیادی روبرو خواهیم شد.

همچنین اگر از مواد اولیه داخلی استفاده کنیم، محصول نهایی از کیفیت بالایی برخوردار نخواهد بود.

اگر شما هم دارای سرمایه اندوخته ای هستید، می توانید در خطوط تولیدی پیشنهادی شرکت سارگن استون سرمایه گذاری کرده

و در کوتاه ترین مدت به سود خوبی برسید.

برای اطلاع از این خطوط تولیدی به سایت سارگن استون سر بزنید.

تولید سرکه برنج

تولید سرکه برنج ✔️ طرح تولید سرکه برنج ✔️ طرز تهیه سرکه برنج ✔️ سرکه برنج چیست ✔️ مشکلات تولید سرکه برنج

سرکه برنج یکی از مشتقات برنج می باشد.

از این ماده در صنایع غذایی به خصوص صنایع نوشابه، قنادی، کمپوت، انجماد میوه های تازه و غیره استفاده می شود.

در ادامه با تولید این ماده بیشتر آشنا می شوید.

انواع مختلف سرکه

  • سرکه سفید
  • سرکه مالت
  • سرکه شربت سیب
  • سرکه های طعم دار شده

سرکه برنج

سرکه برنج بیشتر در مناطق جنوب آسیا و شرق آن بسیار محبوبیت داشته و استفاده می شود.

سرکه برنج در رنگ های متنوع مانند سیاه، قرمز و سفید در دسترس می باشد.

در بعضی از کشور ها مانند ژاپن و چین، سرکه برنج را توسط مخمر های موجود رنگ کرده و استفاده می کنند.

در کشور های شرقی از این سرکه به صورت شیرین و یا همراه با ادویه و چاشنی های دیگر استفاده می شود.

فرآیند تولید سرکه برنج

برای تهیه سرکه برنج 2 روش وجود دارد:

  • روش تخمیری
  • روش سنتزی با استفاده از مواد نفتی

در کشور ما از روش تخمیری برای تولید این ماده استفاده می کنند.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید سرکه برنج

  • برنج
  • ضایعات برنج
  • ظروف بسته بندی
  • اتیکت
  • چسب کارتن

مشکلات تولید سرکه برنج

سرکه برنج به گرما بسیار حساس بوده و در مدت زمان اندکی در هوای اتاق شروع به کپک زدن می کند.

این خاصیت باعث شده است که تولید این ماده با مشکلات عدیدی همراه باشد.نیاز به ماشین آلات انبوه و تکنولوژی خاص تولید باعث شده است

افراد کمی به دنبال شروع این کسب و کار باشند.

اگر شما هم دارای سرمایه اندوخته ای هستید به شما پیشنهاد می شود حتما خطوط تولیدی شرکت سارگن را مطالعه نموده

و بعد از تحقیق از این خطوط برای شروع یک کسب و کار جدید بهره ببرید.

برای اطلاع از چگونگی کار و موارد مورد نیاز با این خطوط تولیدی به سایت سارگن استون سر بزنید.