در تولید کنسروتن ماهی ، شامل موارد زیر است :
مرحله اول : ماهی های خریداری شده ، تخلیه می شوند .
مرحله دوم : ماهی ها به سردخانه انتقال داده می شوند .
مرحله سوم : به اندازه ی ظرفیت تولید ، ماهی ها برای تولید از سردخانه خارج می شوند .
مرحله چهارم : یخ زدایی ، این مرحله برای ماهی هایی اعمال می شود
اگر قصد راه اندازی تولید کنسرو تن ماهی را دارید ، باید به شما بگوییم
که برخی دیگر از محصولات مانند کنسرو لوبیا ، بادمجان ، خورشت های مختلف
و انواع فرآورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس می توانند رقیبی برای شما
در این راه به حساب آیند ، زیرا تمامی این محصولات همانند کنسرو تن ماهی
، جزو غذاهای آماده هستند و استفاده از آن ها بسیار راحت است .
صادرات تن ماهی
با وجود خلیج فارس و صید زیادی که از آن می شود ، شاید این گونه به نظر برسد
که صادرات تن ماهی به کشورهای دیگر ،
زیاد است اما صادرات این محصول تاکنون ضعیف عمل شده است .
خط تولید کنسرو تن ماهی ، کسب و کاری فصلی و
مشکلات راه اندازی خط تولید کنسرو تن ماهی
تولید تن های ماهی از اواخر شهریور ماه شروع می شود و تا خرداد ماه ادامه پیدا می کند
، زیرا در این فصل ، ماهی در دسترس است و کارخانه می تواند ، کنسرو تن ماهی را تولید کند .
ایرادی که کسب و کارهای فصلی دارند این است که در مقطعی از سال ، کسب و کار
آن ها پر رونق است اما بقیه ی سال ، کار آن ها از رونق می افتد .
اخذ مجوز برای کسب و کارهایی که با سلامت جامعه در ارتباط هستند ،
از اهمیت بیش تری برخوردار است و بنابراین طبیعی است که پیچیدگی
و سختی بیش تری داشته باشند .