راه اندازی خط تولید کنسرو تن ماهی

مراحل تولید کنسرو تن ماهی

 در تولید کنسروتن ماهی ، شامل موارد زیر است :

مرحله اول : ماهی های خریداری شده ، تخلیه می شوند .

مرحله دوم : ماهی ها به سردخانه انتقال داده می شوند .

مرحله سوم : به اندازه ی ظرفیت تولید ، ماهی ها برای تولید از سردخانه خارج می شوند .

مرحله چهارم : یخ زدایی ، این مرحله برای ماهی هایی اعمال می شود

کالاهای رقیب

اگر قصد راه اندازی  تولید کنسرو تن ماهی را دارید ، باید به شما بگوییم

که برخی دیگر از محصولات مانند کنسرو لوبیا ، بادمجان ، خورشت های مختلف

و انواع فرآورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس می توانند رقیبی برای شما

در این راه به حساب آیند ، زیرا تمامی این محصولات همانند کنسرو تن ماهی

، جزو غذاهای آماده هستند و استفاده از آن ها بسیار راحت است .

صادرات تن ماهی

با وجود خلیج فارس و صید زیادی که از آن می شود ، شاید این گونه به نظر برسد

که صادرات تن ماهی به کشورهای دیگر ،

زیاد است اما صادرات این محصول تاکنون ضعیف عمل شده است .

 

?? راه اندازی خط تولید کنسرو تن ماهی  ?? مراحل تولید کنسرو تن ماهی  ?? مشکلات راه اندازی خط تولید کنسرو تن ماهی  ?? خط تولید کنسرو تن ماهی  ?? اخذ مجوز جهت راه اندازی خط تولید کنسرو تن ماهی  ?? صادرات تن ماهی


خط تولید کنسرو تن ماهی ، کسب و کاری فصلی و
 

مشکلات راه اندازی خط تولید کنسرو تن ماهی

تولید تن های ماهی از اواخر شهریور ماه شروع می شود و تا خرداد ماه ادامه پیدا می کند

، زیرا در این فصل ، ماهی در دسترس است و کارخانه می تواند ، کنسرو تن ماهی را تولید کند .

ایرادی که کسب و کارهای فصلی دارند این است که در مقطعی از سال ، کسب و کار

آن ها پر رونق است اما بقیه ی سال ، کار آن ها از رونق می افتد .

اخذ مجوز جهت راه اندازی خط تولید کنسرو تن ماهی

اخذ مجوز برای کسب و کارهایی که با سلامت جامعه در ارتباط هستند ،

از اهمیت بیش تری برخوردار است و بنابراین طبیعی است که پیچیدگی

و سختی بیش تری داشته باشند .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد